Terug


GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HET DIGITAAL OPENBAAR NETWERK “KOEKELTECH”

 

De Computerruimte ‘Koekeltech’ stelt computers met internetaansluiting ter beschikking met als doel het opzoeken van informatie en documentatie. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, wordt gevraagd het onderstaande reglement te aanvaarden.

Artikel 1 :
Het huidige reglement is van toepassing op alle personen die gebruik maken van het Digitaal Openbaar Netwerk van Koekelberg (DON). De gebruikers moeten zich aanmelden bij de verantwoordelijke alvorens gebruik te maken van het computermateriaal. Tijdens het eerste bezoek legt de bezoeker een identiteitsbewijs voor, om de inschrijvingsfiche te vervolledigen.
Deze inschrijvingsfiche wordt jaarlijks hernieuwd.
Minderjarige personen worden verzocht zich in te schrijven in aanwezigheid van hun ouders.

Artikel 2 :
Het Digitaal Openbaar Netwerk ‘Koekeltech’ stelt aan de internetgebruikers het IT-materiaal ter beschikking (Computers, modems, enz.). Het materiaal bevindt zich in goede staat. Elk defect aan het materiaal moet gesignaleerd worden aan de verantwoordelijke van het DON. Elke diefstal, elke schade aan de hardware of software die vastgesteld wordt, kan vervolgd worden.

Artikel 3 :
De internetgebruikers zetten zich in om het materiaal met zorg te behandelen. Hij/zij neemt geen aandrang om het materiaal te schaden. Elke aangerichte schade wordt onmiddellijk aan de verantwoordelijke gemeld.

Artikel 4 :
De internetgebruiker wordt verzocht om het IT-materiaal te gebruiken voor legale doeleinden, met normaal gedrag, volgens de openbare orde, en dit met respect voor rechten van de medemens.
Artikel 5 :

De internetgebruiker download geen programma’s op de computers van de publieke computerruimte.
Artikel 6 :

De internetgebruikers en de bezoekers respecteren de openbare orde en rust in het EPN en storen de andere internetgebruikers niet. Er wordt gevraagd aan elke bezoeker van het EPN om de eenvoudigste beleefdheidsregels te respecteren, m.a.w. een houding die de andere bezoekers niet stoort. Voor dezelfde reden zijn GSM’s uitgeschakeld tijdens het bezoek aan het EPN.

Artikel 7 :
Het is ten strengste verboden om te surfen op +18-websites of websites met illegale inhoud.
Elke raadpleging van websites van pornografisch karakter of met informatie die geweld, discriminatie of illegale praktijken promoten, zijn nadrukkelijk verboden en kan vervolgd worden. Alsook is het surfen op ontmoetingssites, goksites en het spelen van spelletjes is verboden.

Artikel 8 :
Het is ten strengste verboden te drinken, te eten of te roken in het gebouw of illegale middelen mee te brengen.

Artikel 9 :
Het is ten strengste verboden dieren mee te brengen.

Artikel 10 :
Koekeltech kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de uitwisselingen of uitgevoerde handelingen van de bezoekers die de infrastructuur gebruiken.

Artikel 11 :
Koekeltech behoudt het recht op het controleren van de bezochte websites.

Artikel 12 :
Koekeltech behoudt het recht op de tijdslimiet van het gebruik van de computers en hun toebehoren en voor de plaatsing van een geautomatiseerd controlesysteem voor de informatie die van en naar het internet loopt.
Koekeltech kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van dysfuncties die tijdelijk de werking van de internetverbinding, de computers en het ter beschikking gestelde materiaal verhinderen of bij verlies van persoonlijke gegevens.

Artikel 13 :

Elke overtreding van het huidige reglement is strafbaar met het onmiddellijk verbod op de toegang tot  het DON. Dit sluit geen eventuele wetsvervolging uit. Download Gebruikersreglement

 

Terug

 

Koekeltech design

Koekeltech ontwerp biedt oplossingen "design" aan uw wensen en uw budget. Plus d'info

Overs ons

Dankzij de steun van de Gemeente Koekelberg en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, is Koekeltech nu een herstellings- en opleidingsdienst in de informatica. Plus d'info

Contacteer ons

Voor meer informatie aarzel dan niet om contact op te nemen

Addresse : Sint Annakerkstraat 63
1081 Koekelberg
Téléphone : 02/410.00.48
FAX:02/411.71.55
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@koekeltech.be